hits

Amsterdam!

Nå i disse dager som min far er i Amsterdam, og jeg øver og jobber som en gal før eksamen kom jeg på at jeg lovte jo å dele mine historier fra reisene jeg hadde under friåret mitt.

Jeg har allerede delt mine historier fra Kypros (LINK), også tre deler av Midtøsten-turen (DEL 1, DEL 2 & DEL 3)

Nå er det vel på høy tid å fortsette!

26. februar 2015, akkurat to uker etter jeg kom hjem fra Jordan og Israel dro jeg og far til en lenge etterlengtet og planlagt tur til Amsterdam med hovedsaklig et mål - oppleve Within Temptations spesielle Theater Tour som kun foregår i Benelux. Konserten var i Carré Theater, Amsterdam, 2. mars på kveldstid.

Når vi kom til hotellet, ifølge lokale, et av de beste i byen, skulle vi bestemme oss for hvilket rom. Vi fikk to rom, hvor det ene var i nederste etasje like ved frokosthallen, og et var høyere opp, 3. etasje trodde jeg det var. Jeg valgte selvfølgelig det som var høyst oppe, og var heldig med den. Utsikten var utover Vondelpark, det ga meg skikkelig "Within Temptation-feeling". Jeg fikk egen dobbelseng med silkelaken og himmelsk myk madrass, og et herlig bad med digg dusj!

Det er en litt artig historie bak dette. Når vi bestilte turen sa pappa at vi måtte dele rom, om jeg skulle ha eget måtte jeg betale. Jeg svarte enkelt med at jeg skulle pokkern ikke dele, fordi han snorker forferdelig. Meeen, tror dere jeg klarte å spare opp de pengene? Neida... Men heldige meg, pappa hadde klart å spart opp og syntes det var høyst merkelig at jeg på 18 år, skulle dele hotellrom med ham nå, så jeg var da heldig og fikk eget. Og tydeligvis fikk jeg det beste, for hans rom var langt trangere og hadde kun enkeltseng.

Bilde fra hotellrommet mitt.

Uansett, la oss heller se noen bilder fra byen!

Amsterdam by nightDette er et syn som viste seg å være svært vanlig i Amsterdam, spesielt rundt "Royal Palace"Carrè Theater, hvor konserten skulle være!Selvsagt var vi inn, vi besøkte også Amsterdam Dungeon!Blomster og sykler er også et meget vanlig syn i byen!


Ikke glem kanaler...Visstnok det dyreste, flotteste hotellet i byen.

Jeg lovte at jeg skulle fortelle litt om turen til Madame Tussauds voxmuseum og Amsterdam Dungeon. Vel, om voxmuseet er det ikke mye å si. Eneste er at jeg anbefaler dere en visit dersom dere skulle befinne dere i byen nå eller i fremtiden. Anbefaler også Amsterdam Dungeon, men ikke for den "faint hearted", altså en som muligens ikke tåler så mye skummelt og "jump-scares". Du vil oppleve mye ubehag, men husk: det er bare skuespill, og du vil også oppleve mye latter!

Også vil jeg vise bilder fra parken, altså Vondelpark.

Og bilder fra "Royal Palace"!
Og jeg må legge til at jeg tok langt flere bilder overalt!
Sist kommer bildene fra dyreparken. Jeg tok også bilder under konserten, selvfølgelig, men jeg velger å dele dem i et eget innlegg som kommer snart!

Vær så god!
Stay tuned for å få med konsertinnlegget også!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Phoenix Rising

Phoenix Rising

20, Sogndal

I bloggen min vil dere lese om min reise opp fra asken. Jeg er for tiden en hobbyfotograf og student (Jus, årsstudium ved HVL). Målet med livet er å reise, oppleve, erfare, fotografere mer, nyte musikken jeg liker, bli sterkere, komme inn i Forsvaret og Politihøgskolen. Jeg er opptatt av samfunn, politikk, konflikt, fred og rettferdighet, så det er sjanse for å finne samfunnsrelaterte innlegg her.

Kategorier

Arkiv