hits

20 år! Hurra!

I går ble jeg 20 år, så hvordan føles det? Det føles som noen åpne dører, men samtidig så innser du at det er ikke bare alder som åpner de dørene. Du må gjøre mer, mer må skje. Ikke alt er opp til deg, ikke alt er opp til alderen din.

Noen av dere vil nok si "ja, men nå kan du kjøpe alt på polet!" Guess what, jeg har ikke vært innom der, ikke en gang etter jeg var 18 år. Det jeg gledet meg mest til, var jo å bli gammel nok til å søke Politihøgskolen, problemet er bare som jeg nevnte i sted, det er opp til mer enn bare fødselsdato. Jeg mangler enda førerkort, må ha vitnemål innen søknadsfrist, noe jeg ikke rekker. Enkelte fysiske krav må enda jobbes mer på.

Det åpner vel noen dører til flere kjøretøy, men hva hjelper det når jeg ikke har kjørt opp til hverken moped eller klasse B? Fordel å kjøre opp til vanlig bil først, i det minste, uansett har jeg ingen intensjoner om å kjøre opp til tungt.

Det jeg kjenner er at jeg blir stresset. Jeg er eldre enn de fleste rekrutter i Forsvaret, det kan bli spennende om jeg kommer inn, jeg mener... når. Jeg er gammel nok til ditten og datten, men kan ikke på grunn av annet. Du blir stresset til å få i gang ting, komme i gang, fullføre.

Heldigvis har jeg lagt en fin plan. Jeg mistenker jeg blir erklært frisk denne gang av Forsvaret, men utsatt på grunn av syn og planlagt laseroperasjon, derfor har jeg planlagt et år studie av engelsk på høgskole, dermed Forsvaret, og Politihøgskolen til sist. Da får jeg bygget studiepoeng, selvtillit og erfaring!

Jeg har planene klare. Jeg vet hva jeg vil, hva jeg må gjøre og skal gjøre. Jeg gjør det. Jeg jobber med saken.

Da lurer jeg litt på, hvor gammel er du og vet du hva du vil?
 

 

Én kommentar

Mari Lie Mikkelsen

06.02.2017 kl.20:54

Gratulerer med dagen!!

Skriv en ny kommentar

Phoenix Rising

Phoenix Rising

21, Oppdal

I bloggen min vil dere lese om min reise opp fra asken. Jeg er for tiden en hobbyfotograf og student (Jus, årsstudium ved HVL). Målet med livet er å reise, oppleve, erfare, fotografere mer, nyte musikken jeg liker, bli sterkere, komme inn i Forsvaret og Politihøgskolen. Jeg er opptatt av samfunn, politikk, konflikt, fred og rettferdighet, så det er sjanse for å finne samfunnsrelaterte innlegg her.

Kategorier

Arkiv