2016: the year of rock'n'roll and "fuck you"s

Nå for tiden ligger jeg stort sett i senga eller sofaen med hoste og feber, og tenkte jeg "hvorfor ikke lytte gjennom mine topp 100 fra 2016 på Spotify", så da begynte jeg. Listen bærer tydelig preg over både kjærlighetssorg, brudd, ny kjærlighet og et par "fuck you" her og der til både ex og muligens Donald Trump og enkelte andre.

I tillegg bærer listen et meget merkbart preg over et år med mye rock og metal, og røper nokså godt at siden jeg hørte Five Finger Death Punch live for første gang i juli, så har jeg vært helt hekta. 5FDP har klart å få 8 låter på mine topp 20, hvor tre av dem er topp 3! Disse er låter med mye "power", men også låter som ikke legger skjul på at det har vært svakhet og mørkere tider. En skal vel ikke legge skjul på at tidene har vært vanskeligere?

For min del var 2016 beste året i mitt liv. Mer selvsikker enn noen sinne bestemte jeg meg faktisk for å gjøre slutt i forholdet mitt, jeg følte vi var feil, jeg følte han holde meg fra å bli det jeg ønsket, jeg var utslitt etter festene hans i helgene, jeg følte meg alt annet enn respektert. Jeg tok et selvstendig valg, og det hjalp meg på så mange forskjellige vis.

Jeg turde å gå mer ut, jeg fikk mer fokus på meg selv, jeg nådde mål jeg aldri trodde jeg kom til å nå, nettopp fordi han sa at det var umulig for meg å oppnå. Jeg er sterkere enn noen sinne, mer utholden (sett bort fra at jeg er syk akkurat nå), mindre syk enn jeg har vært i 2014 og 2015. Bedre psyke enn på lenge, mer selvtillit, åpenbart mer selvinnsikt, jeg har vokst på mine feil.

Jeg har hatt fantastiske opplevelser på Norway Rock Festival og et par konserter til, jeg fotograferte Classic Car Show, fått venner og kontakter her og der som jeg vet jeg kommer til å se mer av fremover, både i rock- og bilbransjen.

Og for første gang på leeenge, så møtte jeg jo Within Temptation, endelig!

Og når folk skal se tilbake til Amaranthe's første konsert i Trondheim, og ønsker å se profesjonelle bilder, vel... bare jeg hadde fotopass, bare jeg sto i fotograven. Jeg var eneste fotograf som dekte den konserten.

Jeg får til styrkekravene i PHS, og mest sannsynlig Forsvaret (har ikke prøvd, så vet ikke helt, det er jo nye krav), jeg er bare meter unna utholdenhetskravet, har begynt å svømme igjen.

Alt det jeg har fått til, fikk jeg til fordi noen var så dum og sa at jeg aldri kunne få til noe fordi jeg var ditten og fordi jeg var datten. Well, surprise, surprise, I just did it, og hvor står du i livet nå, hvor går du? Fordi jeg vet jeg går mot flere konserter, flere venner, mer biler, høyere utdanning, høyere løft og lengre turer, og familie.

Her er et ønske jeg retter mot alle for 2017, før du prøver å ødelegge for andre, før du sier at de ikke kan, ta en titt på deg selv: kan du? Er det derfor du sier andre ikke kan fordi du ikke kunne? Sier du det for å heve deg selv? Vel, du risikerer å nettopp heve den andre og få et skikkelig tilbakeslag selv, så spar deg for de kommentarene. Den hersketeknikken fungerer iallefall ikke på meg. Og til dere andre som kanskje opplever eller har opplevd det samme, ikke la det gå inn på dere. Vet du ikke om du kan eller ikke, så prøv da. Fungerer det ikke, prøv igjen. Ikke stopp å prøv fordi noen tror du ikke får det til, den som bestemmer om du kan eller ikke er DU!

"I'm not selling out, I'm buying! I will not be forgotten, this is my time to shine! I've got the scars to prove it, only the strongs survive!"

Legger ved topp 100 for 2016 på spotify under, den mest hørte ligger øverst.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

phoenixrising

phoenixrising

20, Sogndal

_ - - - - - Phoenix rising from the ashes - - - - - _ På bloggen vil jeg dele min reise fra asken og til drømmene mine. Jeg trener og studerer i mot å komme inn i Forsvaret og senere Politihøgskolen, og blogger om veien dit. I tillegg skriver jeg om mine interesser som er musikk (hovedsaklig rock/metal) og fotografi, som jeg kombinerer siden jeg fotograferer konserter. Generelt så tar jeg bilder av alt jeg ser, har fått diverse oppdrag fra bryllup til sportsarrangement! Jeg engasjerer meg i samfunnsrelaterte saker, og vil også skrive om det. Kort og greit, så vil bloggen min handle om samfunn, foto og musikk, motor, Forsvaret, politi, trening og utdanning. - - - Jusstudent på Høgskulen på Vestlandet. PS: hold ALL debatt saklig!

Kategorier

Arkiv

hits