hits

Mitt friår

Heisann!

I går fikk jeg en idé om at dere kanskje var interesserte i å vite om friåret mitt. Mange vurderer jo å ta friår, enten før videregående, mellom årene eller etter, mens andre sier mye negativt om friår, som at bare unnasluntrere gjør det. Jeg vil bare si at et friår, kan nettopp være redningen for de som mangler motivasjon. Selv gikk jeg fra 2.8 i snitt til 5 fra VG1 før friåret og til VG2 etter.

Grunnen til at jeg tok friår, var ikke i hovedsak fordi jeg manglet motivasjon. Etter sommerferien var jeg faktisk klar til å studere igjen, men det gikk ikke som planlagt. Grunnen har jeg skrevet om i mitt første innlegg.

I tillegg til den hendelsen gikk også arbeidsplassen min konkurs, og jeg ble sittende uten noe å gjøre. Jeg savnet skolen, jeg savnet å ha noe å gjøre. Jeg misunnet de som kunne gå på skole. Hverdagen min ble mye tid ute, på trening, kjedsomhet i sofaen osv., utrolig lite sosial.

I mørke tider er det viktig å finne lys. Kjæresten min, eller nå en ex, tok meg med til Kypros i månedsskiftet november-desember 2014, også fikk jeg tur til Jordan og Israel til bursdagen min, februar 2015. Far og jeg dro på en lenge planlagt tur til Nederland i månedsskiftet februar-mars, og om sommeren, juli-august dro jeg og ex-en ut i Europa med bil og campingvogn, gjennom 8 land!

Jeg ønsker å dele opplevelser, erfaringer og tanker med dere fra disse reisene! Så derfor sier jeg bare "Stay tuned!"

Her er noen smakebiter!
#friår #Jordan #Israel #Kypros #Europa #Asia #Midtøsten #Nederland #Amsterdam #Belgia #Brussel #Antwerpen #Tyskland #Berlin #Danmark #Sverige #Norge #Luxembourg #Frankrike #Paris #2015 #sommerferie #Europatur #18årsgave #2014 #november #desember #februar #mars #juli #august #reise

8 kommentarer

azilly

23.11.2016 kl.16:17

Fine bilder!

Phoenix Rising

23.11.2016 kl.16:50

azilly: Følg bloggen for mer bilder! ;-) disse er ikke spesielt gode en gang, bare feriebilder. Jeg er fotograf på deltid :-)

Phoenix Rising

28.11.2016 kl.15:48

azilly: innlegg om første reisen fra mitt friår er nå ute! :-)

Victoria Larsen

23.11.2016 kl.16:42

Håper du får en fin dag! :-)

Phoenix Rising

28.11.2016 kl.15:47

Victoria Larsen: innlegg om første reisen fra mitt friår er nå ute! :-)

Maia Karoline Hansen

23.11.2016 kl.21:36

Spennende! Har selv valgt å dele opp sisteåret mitt i to.

Phoenix Rising

28.11.2016 kl.15:45

Maia Karoline Hansen: innlegg om første reisen fra mitt friår er nå ute! :-)

Mari

27.11.2016 kl.14:19

Du er så flink til å finne det positive i livet, kjære Sigrid. Koselig å lese bloggen din, og det ser ut som om du har hatt noen veldig fine reiser!

Skriv en ny kommentar

Phoenix Rising

Phoenix Rising

21, Oppdal

I bloggen min vil dere lese om min reise opp fra asken. Jeg er for tiden en hobbyfotograf og student (Jus, årsstudium ved HVL). Målet med livet er å reise, oppleve, erfare, fotografere mer, nyte musikken jeg liker, bli sterkere, komme inn i Forsvaret og Politihøgskolen. Jeg er opptatt av samfunn, politikk, konflikt, fred og rettferdighet, så det er sjanse for å finne samfunnsrelaterte innlegg her.

Kategorier

Arkiv