hits

Polititesten

#trening #politi #politihøgskolen #høyskole #utdanning #utholdenhet #kondisjon #utholdenhetstrening #vgs #videregåendeskole #student

I gymmen i dag skulle vi enten ta polititesten, altså utholdenhetstesten som er i opptaket til Politihøgskolen, eller steptest for å kartlegge utholdenhet og kondisjon i forhold til at vi skal ha egentrening i utholdenhet den neste måneden.
Jeg tok selvfølgelig polititesten, også for å kartlegge meg selv i forhold til kravet.

Siste gang vi hadde utholdenhet på skolen, fikk jeg "mental breakdown", for å si det slik. Jeg hadde store forventninger til meg selv, og null kontroll og peiset på fra begynnelsen av. Det endte jo med at jeg ble sliten fort, løpt forbi og psyken bare knakk sammen. Det var jo i en ganske tung tid i livet mitt, og kan kanskje forklares med det, men jeg har også funnet ut av at jeg må jobbe mer med meg selv, jobbe med å akseptere at jeg er i den form jeg er, og ta det med ro. Jeg er en person som trivs best med eksplosivitet, og gjør det best, jeg sliter med å kunne bremse meg selv, men klart, skyver enn på med all makt fra begynnelsen av blir det tungt i det lange løp. Det er et halvår siden den gangen, og jeg har tydeligvis fått jobbet med meg selv.

Jeg turde ikke ha høye forventninger i dag. Kravet for damer er 16 runder, 704m på 6 minutter. Jeg forventet ikke mer enn halvparten. Derimot klarte jeg 14, altså BARE 2 runder for lite!
So f***ing proud!

Litt blodsmak i kjeften, og sinnsykt hald de siste 2 minuttene, men gjorde det. Spent på resultatet om 4-5 uker.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Phoenix Rising

Phoenix Rising

21, Oppdal

I bloggen min vil dere lese om min reise opp fra asken. Jeg er for tiden en hobbyfotograf og student (Jus, årsstudium ved HVL). Målet med livet er å reise, oppleve, erfare, fotografere mer, nyte musikken jeg liker, bli sterkere, komme inn i Forsvaret og Politihøgskolen. Jeg er opptatt av samfunn, politikk, konflikt, fred og rettferdighet, så det er sjanse for å finne samfunnsrelaterte innlegg her.

Kategorier

Arkiv